el-santuari-terapies-massatge

MASSATGE TERAPÈUTIC AMB DIFERENTS TÈCNIQUES

Moltes situacions del nostre dia a dia provoquen tensió en certa musculatura del cos, dolors, rigidesa, espasmes. Aquestes molèsties són degudes a l'acumulació de substàncies tòxiques en el múscul. Amb el massatge terapèutic accelerem l'eliminació d'aquestes substàncies alhora que augmentem l'aportació d'oxigen al teixit amb la finalitat d'accelerar la recuperació de lesions i nombroses malalties. Juntament amb altres tècniques com l’acupuntura, el massatge amb ventoses, la digito-puntura i l’auriculoteràpia s’aconsegueix retornar l’equilibri físic i emocional al teu cos.

RE-CONNEXIÓ (SCAH-KI)

Es Re-connecta a la persona aconseguint tallar el seu cordó emocional de les velles pautes o ferida, en aquesta Re-connexió la persona aconsegueix modificar els vells patrons de manera interior, amb eines interioritzades per gestionar el seu dia a dia fent-se cada vegada més forts els nous patrons i integrant cada vegada mes noves eines internes.

el-santuari-terapies-scha-ki-xaman

el-santuari-terapies-homeopatia

HOMEOPATIA

És un mètode terapèutic que usa medicaments homeopàtics per restablir la salut. Aquests medicaments estan indicats per tractar qualsevol malaltia aguda o crònica, en qualsevol època de la vida i poden utilitzar-se com a tractament exclusiu o juntament amb altres teràpies. L'avalen més de 200 anys d'experiència clínica professional i els treballs de recerca que es realitzen en aquest camp. L’homeopatia no és específica d'una malaltia determinada sinó que és específica d'una forma de malaltia. Això fa que una mateixa malaltia, en diferents persones pugui ser tractada amb diferents medicaments en funció del quadre de reacció que presenti cada malalt, alhora que un mateix medicament pot servir per tractar diferents malalties del mateix malalt, sempre que el quadre clínic coincideixi amb la patogènesi d'aquest medicament. Així, l'homeopatia és una terapèutica individualitzada.

FLORS DE BACH I A.I.M

Moltes de les malalties físiques vénen donades per un origen emocional, que si és persistent, produeixen problemes de salut: la teràpia amb flors son conegudes també com la teràpies de les emocions. Cada remei està associat a un estat d'ànim i a un estat espiritual basant-se en que la curació emocional dels pacients és importantíssima per equilibrar la personalitat i la salut de la població.
Les Flors de Bach i A.I.M són molt eficaces tan física com emocionalment, però cal saber escollir les flors correctes, per això s'aconsella venir sempre a un terapeuta natural..

el-santuari-terapies-flors-de-bach

el-santuari-terapies-scha-ki

SCHA-KI Teràpia Vibracional Quàntica

A través de moviment d'energia estovarem l'energia densa que es troba bloquejant els nostres pensaments amb ment nerviosa i repetitiva, desbloquejant els Nadis (pas energètic per on flueix l'energia del cos físic) i els Chakras (centres energètics) que nodreixen el nostre organisme, cos, ment i esperit. En aquestes sessions traiem les intrusions i les arrels, i a poc a poc les ferides o vells patrons del passat i el present es dilueixen, obrint i netejant des de l’interior els nostres Chakras.

IOGA

El Ioga procedeix d'una tradició antiquíssima que té el seu origen a l’Índia La via del Ioga es pràctica i solament es pot assolir mitjançant la pròpia experiència. Cada vegada més, es fa evident la seva validesa per reforçar i clarificar la ment i conduir-la fàcilment a la relaxació i la concentració i per trobar salut psíquica i física. Es una eina valuosa en l’àmbit del creixement personal. Les Assanes són les postures de Ioga, aquestes purifiquen el cos i la ment, promouen la salut, son preventives i curatives. La pràctica de les diverses Assanes aporta: força, fermesa, lleugeresa, descans físic i  nerviós, claredat mental i alegria, dóna vitalitat, genera harmonia entre el cos i la ment, augmenta la consciència psicofísica i la concentració però la seva importància radica en com s'entrena i disciplina la ment.

aaa


Susana Gutiérrez - Terapeuta natural | C/Bisbe Perelló 34, Igualada | Truca'ns al tel.: 627 46 77 36 | Indispensable cita prèvia
Santuari, Teràpies, Homeopatia, Ioga, Igualada, Susana, Gutiérrez, Perianes