Susana Gutiérrez Perianes
El meu nom és Susana Gutiérrez Perianes i sóc Diplomada en Homeopatia per l'Institut Homeopàtic de Catalunya, cursant diversos Màsters durant el període del meu aprenentatge. També tinc el títol de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Professionals.
Al llarg de la meva vida he estudiat diferents cursos i tallers de Teràpies Naturals -tots en escoles homologades-, tot buscant les connexions existents entre elles. He après que totes restableixen l'equilibri cercant sempre l'arrel del problema i així, gradualment anar separant i traient l'estat de NO SALUT de la persona que està essent tractada.
Una de les coses més importants en el camp de les Teràpies Naturals és el tracte personalitzat del TERAPEUTA NATURAL cap al desequilibri de la persona que està essent tractada.

Els meus estudis i en què puc ajudar-te:

PLA FÍSIC

Sóc quiromassatgista titulada, reflexòloga podal, auriculoterapeuta, acupuntora bàsica i digitopuntora -aquests diversos coneixements els fusiono per treure el màxim partit de cada una d'elles i així, poder restablir l'equilibri físic i emocional de les persones-. Cadascuna d'aquestes tècniques per sí soles són grans tècniques terapèutiques, però al ser fusionades en les diferents sessions i traient-ne el màxim partit de cada una s'equilibra i es restableix la Salut, buscant sempre l'arrel del problema, ja sigui físic o mental.

PLA EMOCIONAL

Sóc terapeuta floral -A.I.M. i BACH-, terapeuta vibracional -Scha-ki “Reiki quàntic”- i terapeuta re-connectiva. Les emocions són unes respostes instintives a successos que succeeixen en l'exterior o que provenen de la nostra ment. El cos reacciona a pensaments -tan positius com negatius- creant una sèrie de reaccions -odi, tristesa, ira, preocupació, ràbia...-. Hi ha una gran connexió entre aquestes reaccions i diverses malalties físiques -les dites malalties psicosomàtiques-.
Amb les teràpies emocionals cerquem i trobem l'arrel del problema. A l'igual que una ceba, anirem traient i superant capes de la nostra vida, tot deixant enrere maletes adquirides en les diferents etapes de la nostra vida, aprenent dia a dia, superant els obstacles que trobem en el camí de forma diària i així, poder equilibrar l'estat de NO SALUT en el que es troba la persona que ve a la meva consulta.

Sóc professora de Ioga i Meditació -amb més de 10 anys d'experiència-. Aquestes dues disciplines formen una part molt important de la meva vida. Equilibrar cos, ment i esperit és una de les coses que m'han aportat un major equilibri. Imparteixo classes i sóc molt feliç d'ajudar a les persones a entendre el mecanisme del món que ens envolta.


Namaste

Susana Gutiérrez - Terapeuta natural | C/Bisbe Perelló 34, Igualada | Truca'ns al tel.: 627 46 77 36 | Indispensable cita prèvia
Santuari, Teràpies, Homeopatia, Ioga, Igualada, Susana, Gutiérrez, Perianes