TALLER DE CONSCIÈNCIA XAMÀNICA

Aquest és un taller de fomració. Ens formarem en les pràctiques xamàniques. Ens endinsarem per camins cap a l'autocontrol i la sanació de la nostra ànima. Cada Pràctica, cada Viatge Xamànic, cada coneixement après a través dels mestres crearà un coneixement més profund cap al camí de la nostra existència. Es farà especial èmfasi en el clàssic viatge xamànic, que és un dels mètodes visionaris més importants util·litzats per la humanitat per accedir a la realitat no ordinària i per explorar el món amagat, conegut d'una altra forma mitjançant els mites i els somnis.
Conèixer-te a tu mateix aprendràs a escoltar el teu cos, aprendràs a escoltar aquelles experiències que ja has viscut, aquelles experiències que ja has experimentat.

Data del taller i detalls

El taller es desenvoluparà el cap de setmana de l'1 al 2 d'abril del 2017
Què és el viatge cap a la consciència xamànica?
És un viatge cap a un mateix.
És començar a prendre consciència.
És començar a estimar-nos tal com som.
És el començament a partir del qual canviar la realitat en la que vivim per seguir el camí que ens marca el nostre interior "allò que escoltem... però no sentim".
La major experiència i la major vivència d'aquest món és... ARRIBAR A CONÈIXER-SE.
T'hi animes?
Per a més informació posa't en contacte amb mi a través del telèfon 627 467 736 o bé enviant la consulta aquí.
Places limitades

TALLER TEÒRIC-PRÀCTIC DE MEDITACIÓ

Se li va preguntar a Buda:
- Què has guanyat amb la meditació?
I ell respongué:
-Res. Però et dic que he perdut l'ira, l'ansietat, la depressió, la inseguretat i la por.


En aquest taller de meditació veurem alguns dels estudis de la meditació i els seus beneficis, alhora que diferents típus i tècniques de meditació.

Data del taller i detalls

El taller es desenvoluparà el dissabre 21 de maig del 2016, de les 9h a les 12h del matí.
Per a més informació posa't en contacte amb mi a través del telèfon 627 467 736 o bé enviant la consulta aquí.
Places limitades

TALLER DE CONSCIÈNCIA XAMÀNICA

Aquest és un taller de formació. Ens formarem en les pràctiques xamàniques. Ens adentrarem cap a un camí vers l'auto-coneixement i la Sanació de la nostra ànima. Cada Pràctica, cada Viatge xamànic, cada Coneixement adquirit a través de mestres crearà un coneixement més profund cap al camí de la nostra existència.

Data del taller i detalls

El taller es desenvoluparà els dies 18 i 19 de juny del 2016, el dissabte durant tot el dia, de les 8h a les 20h i el diumenge, de les 9h a les 15h.
Per a més informació posa't en contacte amb mi a través del telèfon 627 467 736 o bé enviant la consulta aquí.
Places limitades

TALLER D'ESSÈNCIES FLORALS

El taller consta de dues parts, la primera està dedicada a aprendre les Flors de Bach, les quals estan formades per 38 essències. Coneixerem quines són, per què serveixen i què és el que cadascuna d'elles per separat i en el seu conjunt ajuden a sanar. D'altra banda aprendrem un altre tipus d'essència floral, la qual consta de 21 flors i segueix el mateix procediment que les Flors de Bach, però aquestes treballen a un nivell arquetípic.

I què siginifica això?

Sanar a un nivell arquetípic vol dir que aquesta essència floral es basa en el moment que està vivint la persona, el moment d'evolució que està passant i quin tipus d'energia vibracional necessita.
Les dues teràpies es complementen entre sí, ja que on no arriba una, arriba l'altra. Per aquest motiu decideixo ensenyar-les totes dues.

La segona part després d'haver conegut, estudiat i diferenciat cadascuna de les essències florals dels dos mètodes comencem amb els casos pràctics i també a mostrar com afrontar una consulta per així, poder receptar-les.
A més d'aprendre tot allò relacionat amb les essències florals, en el taller realitzarem teràpia nosaltres mateixos prenent les flors i veient com actuen a nivell personal ja que, quina millor forma de conèixer allò que receptem si no és fent-ho a partir de nosaltres mateixos?

Administració per via tòpica:

Una altra part del taller està dedicat a realitzar cremes amb les flors -una altra forma de receptar les essències, ja que existeixen persones que per la seva naturalesa no poden prendre-se-les begudes, així que aprendrem a realitzar les cremes per poder conèixer també, els beneficis que existeixen en el subministrament de les essències per via tòpica-. Com a diplomada en homeopatia puc mostrar-te com elaborar una base homeopàtica per produir les cremes d'aquestes essències florals, unes locions que funcionen molt bé en els tractaments.


Si tens qualsevol dubte o alguna pregunta pots trucar o enviar-me un missatge i et respondré el més aviat possible.


TALLER DE MEDITACIÓ

El propòsit de la meditació és pacificar i calmar la ment. Si mantenim una ment afable no tindrem preocupacions ni angoixes i gaudirem de vertadera felicitat, però si la nostra ment està alterada no aconseguirem sentir-nos feliços encara que estiguem envoltats de les millors condicions. Si ens ensinistrem en la meditació anirem descobrint en el nostre interior una pau i una serenor cada vegada més gran i gaudirem d'una forma de felicitat que s'anirà tornant cada vegada més pura. Finalment, estarem sempre contents inclús davant les situacions més adverses.<
En general ens costa molt controlar la ment. A l'igual que un globus que flota d'un costat a l'altre a mercè dels capricis del vent, la nostra ment tentineja inestable a mercè de les circumstàncies externes. Si ens ensinistrem en la meditació amb regularitat arribarà un dia en que serem capaços d'eradicar les pertorbacions mentals, que són la causa de tots els nostres problemes i patiments. D'aquesta forma gaudirem de la pau interna permanent coneguda com «l'alliberació» o «el nirvana». A partir d'aleshores, dia i nit, durant una vida rere una altra, solament experimentarem pau i felicitat.

Què aprendrem en el taller de meditació?

Al principi percebrem que la nostra ment està molt atrafegada i aleshores és possible pensar que la meditació l'excita encara més; en realitat, el que succeeix és que comencem a donar-nos compte com d'atrafegada normalment està la nostra ment. Aprendrem a respirar, a concentrar-nos en la nostra respiració i a no deixar que la ment analitzi els pensaments que van i venen. Practicarem amb paciència les nostres distraccions que aniran disminuint de forma gradual i experimentarem una sensació de serenitat i relaxament. La nostra ment es tornarà lúcida, espaiosa i ens sentirem restablerts. Intentarem restar en aquest estat de calma mental durant una estona. Conforme vagi passant el temps prosseguirem amb les meditacions analítiques.


Namaste, Osue.
Susana Gutiérrez - Terapeuta natural | C/Bisbe Perelló 34, Igualada | Truca'ns al tel.: 627 46 77 36 | Indispensable cita prèvia
Santuari, Teràpies, Homeopatia, Ioga, Igualada, Susana, Gutiérrez, Perianes